Fwd: Landdistriktskonference og andre aktiviteter for landdistrikterne

———- Forwarded message ———
From: Birte Phillips <bpforening@gmail.com>
Date: man. 4. feb. 2019 kl. 12.30
Subject: Fwd: Landdistriktskonference og andre aktiviteter for landdistrikterne
To: Taarup Borgerforening <taarupborgerforening@gmail.com>
Tilbud fra kommunen

———- Forwarded message ———
From: Susanne Bendtsen <sb9@viborg.dk>
Date: man. d. 4. feb. 2019 12.27
Subject: Landdistriktskonference og andre aktiviteter for landdistrikterne
To:

Til lokalområder i Viborg Kommune

 

Der sker en masse i landdistrikterne lige nu. Her kommer en oversigt over aktuelle og kommende aktiviteter. Send gerne mailen videre, hvis du mener, at du ikke er den rette modtager, og andre i dit lokalområde kunne have interesse heri, tak.

 

5. marts 2019 – Landdistriktsudvalget inviterer til Landdistriktskonferencen ”Udvikling i fællesskab”

Landdistriktsudvalget har nu i et år arbejdet med at skabe bedre dialog mellem Byråd og lokalområderne, søge inspiration og samle gode eksempler og sætte nye initiativer i gang. Konferencen skal give viden om disse initiativer og gode eksempler til ildsjæle fra Viborg Kommunes landdistrikter. Se invitation i vedhæftede fil. Vær opmærksom på, at tilmeldingsfristen er flyttet til 18. januar. Det detaljerede program sendes til de tilmeldte efter tilmeldingsfristen.

Tilmelding via dette link: https://kommune.viborg.dk/Om-kommunen/Viborger/Landdistriktsudvalget/Konference-Udvikling-i-faellesskab

 

25. Marts, 24. april, 7. maj 2019 –  Kurser – sæt X i kalenderen

Landdistriktsudvalget har på opfordring, sammen med VIBLAND, besluttet at udbyde en række kurser til de mange frivillige i landdistrikterne. Sæt x i kalenderen allerede nu. Mere info og tilmelding kommer senere. Kurserne i foråret vil tage udgangspunkt i nye arbejdsformer i landsbyerne. Frivillighed, organisering, rekruttering (også af unge), uddelegering og motivation. Det første kursus er tænkt til dem som gerne vil have en introduktion til området og på de efterfølgende to kurser arbejdes der mere i dybden med dels frivillighed og rekruttering og endelig ned i en forenings maskinrum fx persontyper, mødeledelse m.v.

 

6. februar 2019 –  Infomøde Lokaldysten 2019

Det er allerede nu på onsdag kl. 19-20.30 på Viborg Rådhus vi holder infomøde for Lokaldysten, men vi har plads til endnu flere byer der har lyst til at deltage i et arrangement med fokus på hygge, motion, sammenhold og fællesskab. Se vedhæftede invitation. Infomødet er helt uforpligtende, og der er god mulighed for at få en masse tips og tricks fra tidligere deltagere.  Tilmelding til sb9@viborg.dk.  Hvis I er interesseret i at vide mere, men ikke kan deltage i mødet 6/2, så er I også meget velkommen til at ringe til undertegnede, så finder vi ud af noget. Tlf. 8787 8803. Læs mere her: https://oplevelser.viborg.dk/Idraet/Lokaldysten

 

13. marts – inspirationsaften for Gå-værter

I samarbejde med DGI Midtjylland starter vi en række nye gå-fællesskaber op. Elsker du at gå eller løbe en tur? Vil du hjælpe med at motivere andre til at komme i gang? Bliv gå- eller løbevært i dit lokalområde. Kom til gratis inspirationsaften 13. marts på Sundhedscenter Viborg, hvor vi hjælper dig og klæder dig på til at blive en god gå- eller løbevært.

Se meget mere via linket herunder.

https://www.dgi.dk/arrangementer/201906064001

 

 

Med venlig hilsen

Susanne Bendtsen
Borgerguide og kulturmedarbejder

http://www1.viborg.dk/signature/viborglogo.gif

Viborg Kommune
Kultur & Udvikling
Fællessekretariatet
Prinsens Alle 5
8800 Viborg
Direkte tlf.: 87 87 88 03

http://www1.viborg.dk/signature/Mailsignatur_Tidsbestilling_2019_2.jpg

www.viborg.dk

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com