Vedrørende Kreative Kvinder

Jeg havde forestillet mig, at her hvor coronasmitten dykker, skulle jeg igen igang med, at få ideer til og arrangere Kreative Kvinde-aftener. Desværre har jeg fået senfølger efter Covid 19, og jeg må vedkende mig, at de trækker længere ud, end jeg først havde forestillet mig. Det kræver fravalg.

 

Jeg vælger derfor, at ophøre med, at arrangere Kreative Kvinder. Er der en eller flere, der har lyst til at tage tråden op, synes jeg, det vil være rigtig dejligt og står gerne til rådighed med de erfaringer jeg – og de første år Eva og jeg – har fået. Skriv en mail til jonna@vithner.dk,  hvis du er interesseret. 

 

Tak til de mange inspirerende oplægsholdere, der har bidraget undervejs og til det positive følgeskab, der har været fra deltagerne. 

 

 Jonna

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com