Evt. ollekolle i Knudby

Jeg har et møde med boligselskabet den 19. december, og vil gerne høre fra de som evt. kunne være interesseret, og det er ikke kun for ældre.

MVH

Ib Langmach


Til Ib Langmach

 

I september måned skrev du en mail til Boligselskabet Viborg Amt med forslag om, at selskabet kiggede på mulighederne for at bygge et Ollekolle i Knudby.

Du omtaler ejendommen Virksundvej 94 samt at der er flere ældre i byen, som gerne vil blive boende, hvis der kom et moderne ollekolle i byen.

 

Jeg har gennem de sidste år arbjedet med undersøgelse og ansøgninger omkring ny almene boliger for Boligselskabet Viborg Amt.

Selskabet har videregivet din mail til mig – og bedt mig om at kigge på muligheden, så bestyrelsen kan træffe en beslutning i løbet af februar måned.

Dette fordi Viborg Kommune normalt ønsker at samle boligselskabernes ansøgninger om nye boliger i begyndelsen af marts måned.

 

I den forbindelse ville det være hensigtsmæssigt, hvis vi kunne mødes så jeg hører lidt mere samt få mulighed for at drøfte den nævnte grund samt hvor mange, der måtte være interesseret.

 

Jeg kommer gerne en tur til Knudby.

 

Med venlig hilsen

 

Gunnar Grangaard

Projektleder

Byggeafdelingen


HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com