Nye (bus-)tider

Hej igen,

Lige en opfølgning på vores bud-udfordringer; jeg har henvendt mig til Midttrafik mht mængden af flexbusafgange til/fra Løgstrup (særligt på 'ikke skoledage') og med forslag om at fleksbusserne ligeså godt kunne køre passagerene helt til Viborg i stedet for at køre TOMME, når de alligevel skal ind til byen.
Derfra bliver der henvist til Viborg Kommune, hvorfor jeg så har skrevet til trafikogveje@viborg.dk. Derfra fik jeg nedenstående svar, og jeg vil opfordre så mange som muligt til at henvende sig til trafikogveje@viborg.dk, og beskrive de udfordringer de nye busplaner giver 
– nu må jeg ud i bilen igen (for anden gang i dag) og køre til Viborg, for at hente datteren – der ellers plejer at kunne klare sig 100% selv med bussen. 
Screenshot_20190711-203059_Gmail.jpg
Mvh
Kristian Skriver
Virksundvej 56
Kvols
8831 Løgstrup
27102832
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com