VibLand tilbage fra sommerferie – med info og gode tilbud til dig og din by

Borgerforeingen vil gerne opfordre til deltagelse i mødet den 11. september
Alle kan deltage på de gratis kurser.

Gratis kurser til ildsjæle
Ingen billeder? Få vist webversion af nyhedsbrevet.

 Sommeren fortsætter og VibLand har fundet arbejdstøjet frem igen

 

Landsbypedeller, forsikring:

En update på workshoppen for landsbypedeller vi afviklede i Møldrup før sommerferien, var der en snak om at kommunen tegner forsikring for landsbypedellerne i kommunen. Vi har været i kontakt med Karl Johann der deltog i mødet i Møldrup Hallen. Og han arbejder stadigvæk på en løsning derpå. Det er lidt mere kompliceret at få det sat i de rette rammer. MEN han har lovet at fortsat få en aftale på det i land. VibLand er i fortsat tæt kontakt med Kommunen derom, for at lægge et fornuftig og sund pres derpå så vi kan lande en aftale til gavn for alle.

Bypedeller, outfit:

Ser denne model ikke godt ud. VibLand har sat dette sæt i produktion til landsbypedellerne. Vi har i samarbejde med Ravnstrup der for nylig har startet en ordning op med landsbypedeller. Og aftalt med flokken fra Ravnstrup at de afprøver dresset. Vi håber at det er noget vi kan få lavet til alle landsbypedeller, og er spændt på at høre jeres kommentarer dertil.

Sæt X i kalenderen:

11. september ”turist i egen kommune”

I maj måned var vi i Hald Ege og vores projekt turist i egen kommune blev skudt i gang. Vi varslede også næste møde omkring dette spændende projekt. Sæt kryds i kalenderen og SPRED endelig budskabet i dit netværk. Alle landdistrikts borgere og ildsjæle er velkomne til at være med. Det er d. 11. september kl. 19.00 i Taarup Forsamlingshus. Senere på ugen kommer der nyhedsbrev herom. Glæd jer, det bliver spændende. Og vi har allieret os med en Turist konsulent med godt kendskab til kommunen til at give inspiration og være konsulent igennem processen, som landsbyerne kan spare med så det bliver den succes vi så gerne vil have det bliver.

Så hold øje med kommende nyhedsbrev og i pressen.
 

Kurser for alle interesseredelæs mere om indhold og datoer på hjemmesiden:

Kursus i foreningsregnskab: Klik her 
Hjemmeside: Klik her
Pulje til understøttelse af frivilligt arbejde 2019: Klik her

Med venlig hilsen

Viblands Vision: Vi vil skabe udvikling for det gode liv i Vibland

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com